Jälleenmyyntituotteitamme :

L'anza

L'anzan laaja ja ylellinen tuotevalikoima täyttää vaativankin asiakkaan tarpeet. Tuotteet sisältävät uusiutuvia ja ympäristöystävällisiä aineosia, kuten eteerisiä öljyjä, kasviuutteita sekä luonnollisia antioksidantteja. Tuotteiden sisältämä Healing-teknologia, väriä suojaavat koostumukset sekä kolminkertainen aurinkosuoja erottavat L’anzan muista tuotemerkeistä.

Moroccanoil

Moroccanoil tuotteiden innovatiivinen, antioksidantteja täynnä oleva, sekä erittäin ravitseva koostumus on ainutlaatuinen ja sen avulla saavutetaan jopa dramaattisia tuloksia. Kaikki sarjan tuotteet sisältävät ravitsevaa Argan öljyä, joka takaa kauniin, upean ja hoidetun hiuksen.

Lakmè TEKNIA

Lakmè TEKNIA tuotteet ovat huolellisen työn hedelmiä. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja ne on kehitetty kestävän kehityksen ainesosilla hiusten hoitoon ja muotoiluun, samalla ne auttavat meitä säilyttämään planeettamme tulevaisuuden.

IdHAIR Black

IdHAIR on tehnyt täydellisen sarjan miehille, jotka eivät halua tinkiä laadusta. IdHAIR Black tarjoaa kompaktit tuotteet niin hiustenpesuun kuin muotoiluun.

IdHAIR Solutions

Helppokäyttöiset ja tehokkaat Solutions-tuotteet ovat kehitetty ratkaisuksi yleisiin hiuspohjan epätasapainosta johtuviin ongelmiin, kuten esimerkiksi kuivan tai hilseilevän hiuspohjan hoitoon.

IdHAIR Elements Xclusive

IdHAIR Elements Xclusive on valikoima kauniita ja ylellisiä hiustuotteita, jotka ovat täy­dellisessä harmoniassa luonnon kanssa. Tanskan rannikkoseudulta inspiraationsa saanut tuotelinja on pakattu kauniisiin, pohjoismaista designia edustaviin, kierrätetystä muovista valmistettuihin pulloihin. Tuotteiden koostumukset ovat korkealuokkaisia ja hiusta hemmottelevia.

IdHAIR Colour Bomb

Colour Bomb on Pigmenttirikas sävyttävä tehohoito, jossa on laaja sävyvalikoima mustasta vaaleaan aina shokkiväreihin saakka. Sävyttävät naamiot hoitavat ja kosteuttavat hiusta tehokkaasti, samalla värjäten hiuksen.

The Container Barber

The Container Barber on tanskalainen sarja miehille. Sarjasta löytyy kaikki tuotteet mitä tarvitset hiusten- ja parranhoitoon sekä muotoiluun.

Toppik

Toppikin ainutlaatuisten ominaisuuksien sekä valmistusmenetelmän ansiosta hiuskuidut ovat oikean kokoisia ja omaavat sähköisen varauksen, jolla ne kiinnittyvät hiuksiin. Tulet hämmästymään kuinka Toppik muuttaa ohuet ja värittömät hiukset paksuiksi ja tuuheiksi silmiesi edessä. Toppik kuidut näyttävät täysin luonnollisilta, eikä sen käyttöä voi havaita. Toppik ei valu, sottaa eikä värjää. Toppik kestää tuulen, sateen ja hikoilemisen. Toppik lähtee hiuksistasi pesemällä hiukset, joten voit päättää milloin haluat käyttää sitä.

Miraque

Pitkän tuotekehityksen tuloksena mallisuojatut, markkinoiden toimivimmat magneettiset irtoripset. Ripset kiinnittyvät omiin ripsiisi sekunneissa ja pysyvät tarkasti asettamassasi paikassa vauhdikkaassakin käytössä. Ei liimaa, joten ei kuivumisaikaa, eikä siitä johtuvaa silmien ärtymistä tai allergisoitumista. Ripset ovat uudelleenkäytettävät ja huolellisesti käsin valmistettuja. Tuotteissa käytetyt magneetit ovat markkinoiden pienimmät ja niiden teho on aivan omaa luokkaansa. Tee haluttu meikki ensin valmiiksi ja viimeistele katseesi näillä hurmaavilla ripsillä.

MyWink

MyWink on ihastuttava ja trendikäs magneettiripsimallisto juuri Sinulle, kun haluat näyttävyyttä katseeseesi! Ripset ovat laadukkaasti käsin valmistettu mustasta synteettisestä silkkikuidusta ja kiinnitysmagneetit ovat nikkelittömiä. Valikoimassa myös kauneustarvikkeita.

Maskingdom

Maskingdom on taiwanilainen ihonhoito brändi, jonka valikoimasta löytyy liinanaamioita sekä uusia innovatiivisia tuotteita.Tuotteissa tehokkaat patentoidut ja EcoCert- sertifioidut kasviraaka-aineet. Tuotteet tuotetaan vihreässä tehtaassa eettisin periaattein.


Värjäyksissä käytämme :

IdHAIR Gloss

Gloss on täydellinen kevytväri hiusten sävytyksiin - ei selvää tyvikasvua. Gloss ei vaalenna värjättyä tai luonnonpigmenttiä. Sopii myös ensimmäisten harmaiden hiusten häivytykseen. Väri antaa nimensä mukaisesti upean kiillon ja tekee hiuksesta hoidetun ja kosteutetun.

IdHAIR Botany

IdHAIR Botany on kehitetty vastaamaan kas­vavaan kysyntään ekologisemmasta ja luonnollisemmasta värituotteesta. Kasviväri mahdollistaa ympäristöystävällisemmän tai hellävaraisem­man vaihtoehdon hiusten värjäykseen. Tuotteissa on käytetty mm.jauhettuja hennapensaan lehtiä, raparperinjuurijauhetta, kamomillankukkajauhetta sekä saksanpähkinänkuorenjauhetta. Kaikki seokset ovat dermatologisesti testattuja.

Guy Tang Mydentity

Maailman kuulu hiustaiteilija loi sarjan nimeltä #mydentity™, josta löytyy räätälöityjä sävyjä, joista me kaikki unelmoimme – värejä, jotka puuttuvat tämän päivän värisarjoista. Mydentity on värisarja, joka palauttaa hauskuuden ja innostuksen hiusalalle.

Igora Royal

Shwarzkopf Professionalin kestovärisarja IGORA ROYAL tarjoaa aidon värin, tinkimättä peittokyvystä ja värin lyömättömästä pysyvyydestä. Koe kestoväri, joka on kehitetty tarjoamaan ratkaisuja jokapäiväiseen värjäykseen ja vastaamaan vaativimpiinkin hiusten tarpeisiin.

Igora Vibrance

Schwarzkopf Professionalin kevytvärisarja IGORA Vibrance on huippuluokan kosteuttava kevytväri, joka tarjoaa eloisat värilopputulokset ja upean kiillon. Värjäystulos kestää hiuksissa jopa 25 shampoopesua.